Search
Close this search box.

La Unió Musical de Picanya presenta el projecte “Escola al Carrer” aquest diumenge 2 de juny

Aquest diumenge 2 de juny es presenta el projecte “Escola al Carrer” en la Plaça del País Valencià de Picanya. Aquest projecte ha estat creat per l’Escola de Música José María Roig de Picanya, i està encapçalat per Juan Carlos López Luján (director) i Luis Miguel Moncayo Olivares (cap d’estudis).

Un dia de convivència per a alumnes, músics, socis i amics de la Unió Musical de Picanya amb l’objectiu de compartir i difondre les activitats i la societat. El programa de la jornada inclou concerts amb la participació del Conjunt Instrumental, actuacions i activitats lúdiques.

L’escola de música José María Roig de Picanya traslladarà les seues aules a la plaça del poble, on els professors i professores de l’escola podran mostrar les seues especialitats instrumentals, obrint així l’escola a tota la població.

Estaran totes les especialitats instrumentals que ofereix l’escola, una carpa infantil per als més menuts i menudes, una carpa d’informació per poder preguntar i fer les pre-inscripcions per al curs vinent, i tot açò a partir de les 11:00h fins aproximadament les 14:00h, amb espectacles i audicions musicals durant tot el matí en les diferents aules.

Per tancar la jornada, se celebrarà un Festival de Bandes Juvenils a l’escenari de la Plaça del País Valencià de Picanya a les 19:00h. En ell participaran la Banda Juvenil de la Unió Musical de Paiporta baix la batuta de Juan Carlos March Vilanova i el Conjunt Instrumental de la Unió Musical de Picanya sota la direcció de Luis Miguel Moncayo Olivares.

Les obres que s’interpretaran seran les següents:

BANDA JUVENIL U.M. DE PAIPORTA

Game of Thrones, Ramin Djawadi, arr: Frank Bernaerts
You’ll be in my heart, Arr: Paul Murtha
The Chronicles of Narnia, Arr: Michael Sweeney
Queen in Concert, Arr: Jay Bocook

Director titular: Juan Carlos March Vilanova

CONJUNT INSTRUMENTAL U.M. DE PICANYA

Adrift
Tom Tucker
Hércules: The Gospel Truth I | One last hope | Go the Distance, music by Alan Menken, arr. Calvin Custer
Beauty and the Beast, music by Alan Menken, arr. Jay Bocook
Colors of the Wind, music by Alan Menken, arr. John Higgins

Director titular: Luis Miguel Moncayo Olivares

Per finalitzar el concert, les dues bandes s’ajuntaran e interpretaran l’arranjament de Vivir mi vida de Marc Anthony donant per tancat el dia de Música amb la UMP.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías