Search
Close this search box.

IV Curs de perfeccionament musical organitzat per l’AEM “La Nova” de L’Olleria

L’Agrupació Escola Musical “La Nova” de L’Olleria convoca el IV Curs de Perfeccionament Musical que tindrà lloc a l’Alberg Torreta del Marqués (Benigànim) entre els dies 14 i 19 de juliol de 2019.

Les especialitats que s’impartiran són: Flauta, Oboè, Clarinet, Saxòfon, Trompeta, Trompa i Trombó, Tuba – Bombardí.

Matrícula

Aquest curs està dirigit a tot tipus d’alumnat, ja siga a nivell de iniciació, amateur, nivell bàsic o professional. Els drets de matrícula són de 269€ per especialitat que inclouen: classes individuals i grupals; allotjament (nits del 14 al 18); pensió completa (desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar); conjunt instrumental; segur d’accidents i activitats lúdiques. Les places de l’alberg estan limitades a 50, que s’atorgaran per rigorós ordre d’ingrés de la matrícula en el compte bancari.

Es pot realitzar en un o dos pagaments. En el cas de realitzar-se en un sol pagament es deu abonar la quantia de 269€ en el moment de la inscripció i en el cas de realitzar-ho en dos pagaments: una senyal de 120€ al inscriure’s i 149€ abans del dia 5 de juliol. La matrícula del curs es tanca el dia 6 de juliol.

Els alumnes de l’Agrupació Escola Musical “La Nova” de L’Olleria tindran una matrícula de 259€ gràcies a l’aportació econòmica que realitza dita associació per a sufragar part de la matrícula del seu alumnat. En el cas de realitzar-se en un sol pagament es deu abonar la quantia de 259€ en el moment de l’inscripció i en el cas de realitzar-ho en dos pagaments: una senyal de 120€ al inscriure’s i 139€ abans del dia 5 de juliol.

Formulari d’inscripció: https://iicursestiuaemlano.wixsite.com/inici/formulari-d-inscripcio-1

Professors

Trompeta: Pablo Mollà
Trompa: Pablo Penadés
Trombó: Jaume Moscardó
Flauta travessera: Atenea Climent
Clarinet: Jordi Sanz
Oboé: Francisco Palop
Saxòfon: Carlos Llorens

Organització

El màxim de alumnes per especialitat serà de 8 persones. Tots els alumnes deuran anar previstos de targeta sanitària així com de faristol d’estudi. Durant els dies del curs, tots els alumnes podran gaudir de la piscina, per aquest motiu es recomana portar roba de bany.

L’organització disposarà de monitors, que assistiran en tot moment a l’alumnat. Tots els participants seran responsables dels seus actes o en el seu defecte, els seus pares/mares o tutors legals per a aquells que siguen menors d’edat.

Es recorda que el nombre de places és limitat, és per això que la selecció del alumnat es realitzarà seguint el rigorós ordre d’ingrés de la matrícula. Les persones que encara que s’hagen inscrit no hagen pogut ser admeses, rebran una notificació així com l’import de la matrícula al complet. En el cas de estar matriculat i no assistir, sols es tornarà el import de la matrícula a aquelles persones que per força major no puguen assistir al curs.

En l’acte de cloenda s’atorgarà a cada estudiant un diploma acreditatiu de la seua participació.

L’organització es reserva el dret als canvis que per força major hagen d’adoptar-se així com l’expulsió dels participants que no respecten les normes bàsiques de convivència (sense dret a devolució de la matricula); així con el dret de realitzar fotos i vídeos per a la difusió en xarxes socials (en el cas de no autoritzar es deurà demanar per escrit a l’organització del curs).

La participació comporta l’acceptació íntegra de las bases.

Més informació: https://iicursestiuaemlano.wixsite.com/inici

IMG 3062

IMG 3063

Compartir:

Últimas noticias

Categorías