Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada i l’Associació de Comerciants de Moncada organitzen el XII concert “Notes Solidàries”

L’Associació de Comerciants de Moncada i la Unió Musical de Moncada organitzen el XII CONCERT NOTES SOLIDÀRIES, que se celebrarà el dissabte 16 de desembre de 2017, a les 19:00 h. al saló d’actes del Centre cultural Blasco Ibáñez de Moncada.

En el concert participaran l’Escola de Dansa “Coppelius” de Moncada, que ens delectarà amb peces de dansa, ball modern, ballet i clàssica, sota la direcció de Jesús Martínez i Blanca Molina, i la Banda Simfònica de la Unió Musical de Moncada, sota la batuta del seu director D. Vicent Roig Gimeno, que oferirà un concert nadalenc i valses. Enguany comptarem amb la novetat de l’actuació de Gabriel, Hacker de ments.

Les entrades es poden adquirir a la Unió Musical i a l’escola de dansa Coppelius durant aquesta setmana i en taquilles abans del Concert.
Per a aquells que no puguen acudir al concert també poden col·laborar, comprant fila 0, al mateix preu que les entrades: 3€, a l’Associació de Comerciants de Moncada.

La recaptació del concert anirà destinada a l’Associació “Projecte Home” de Moncada.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías