Search
Close this search box.

[:es]La Unión Musical Petresana presenta su programación para Santa Cecilia 2017[:]

La Unió Musical Petresana celebra els dies 18 i 19 de novembre la festivitat de Santa Cecília. Com cada any, en arribar aquestes dates, els músics s’organitzen per a passar un cap de setmana ple de música i activitats.

La UMP es va fundar en 2003 i actualment té aproximadament 25 integrants a la banda. La Banda de Musica de la Unió Musical Petresana ha participat en tots els actes de la FSMCV i de la Diputació de València, també ha format part de les trobades comarcals del Camp de Morvedre. Ha actuat en diferents poblacions de la C. Valenciana, en l’Estadi del Mestalla, i festes de Moros i Cristians en la ciutat de València i voltants. En l’estiu del 2011 actua en les ciutats alemanyes de Toodmos i Friburg. Cal destacar els concerts de Santa Cecília, Concerts a l´Ermita i festes patronals, jornades de portes obertes, convivències i eixides musicals de finalització de setmana, on viatgen amb els seus instruments per a conviure i fer música.

La seua escola de música està formada per 35 alumnes de totes les edats. En ella s’imparteixen classes de vent metall, vent fusta, percussió i piano, respecte a classes d’instrument. Es realitzen classes de jardí musical des dels 3 anys, preparatori i els 4 cursos oficials dels ensenyaments elementals; també té un grup d’adults.

 

Programació

Enguany la programació de Santa Cecília consta de diversos actes:

Dissabte 18 pel matí

– (10:30h) A les escoles de música es realitzaran activitats i tallers per als alumnes/as i els xiquets/as de la localitat.
– (12h) Circuit Musical, la banda de música desfilarà en cercavila pels llocs més emblemàtics del poble, (Castell, ermita, poliesportiu i places més cèntriques) on els alumnes de l’escola realitzaran una xicoteta audició per grups i instruments. En acabar a les escoles de música es realitzarà una “Globotà” (els alumnes de l’escola i acompanyants amb globus i botelles interpretaren xicotets i variats exercicis rítmics).
– Per a menjar es cuinarà des de bon matí la típica Caldera (arròs amb fessols i naps).

Dissabte per la vesprada

– (19h) Tradicional concert a l’església.
– (22h) El dia finalitzarà amb un sopar de pa i porta al local social i posterior festa de disfresses.

Diumenge 19

– (10h) Cercavila i recollida dels nous músics de la banda (enguany passen a formar part de la banda 1 clarinet, 1 saxo i 1 flauta)
– (11h) Missa en honor a la patrona Santa Cecília.
– (14h) Menjar de socis i posteriorment jocs de taula, música en directe i fi de festa al local social.

La Unió Musical Petresana convida a tots els seus socis, veïns i amants de la música a participar en els actes en honor a Santa Cecilia.

Decarregar la programació completa en PDF

Compartir:

Últimas noticias

Categorías