Search
Close this search box.

La Unió Musical Alqueriense participarà en un congrés musical a Alemanya

La Unió Musical Alqueriense, de les Alqueries, dirigida per Lidón Valer, ha estat convidada a participar en el Internationaler Blasmusik Kongress, un congrés internacional de música a Alemanya que se celebrarà del 18 al 21 de gener de 2018 a la ciutat d’Ulm.

La directiva de la societat musical està treballant de valent per portar endavant aquest projecte internacional on participaran bandes i orquestres d’arreu del món.

Durant quatre dies se celebrarà aquest congrés musical on hi haurà tot tipus d’esdeveniment, entre els quals trobem tallers, conferències, exposicions i concerts, que serà on la UMA participarà el divendres 19 de gener. Per a l’ocasió la banda està preparant un concert amb obres d’estils diferents, totes elles compostes per compositors valencians.

Com expliquen des de la directiva, aquest viatge serà una experiència internacional més per a la banda, ja que aquest estiu la societat va participar en el prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda) obtenint una medalla d’or.

IMG 3434

IMG 3433

Compartir:

Últimas noticias

Categorías