Search
Close this search box.

La Unió Musical de la Pobla de Farnals estrena les obres guanyadores del VI Concurs Internacional de Composició Música Jove que organitza l’Associació Música Jove de València

El pròxim dissabte 29 de juny a les 19 hores tindrà lloc un concert a la Casa de la Cultura de la Pobla de Farnals a càrrec de la banda de la Unió Musical en el qual s’estrenaran les nou composicions guanyadores del Concurs Internacional de Composició Música Jove 2018 que des de fa 6 anys organitza l’Associació Música Jove (AMJ) de València. Sota la direcció de Juan José Catalá, interpretaran obres de José Ramón Rico Muñoz, Frank Cogollos Martínez, Adrián Garrido Belda, Ángel García Martínez i Manuel Bernal Nieto.

El concert començarà amb la interpretació de les obres guanyadores de la categoria d’Ensemble Flexible, compostes totes elles per Frank Cogollos Martínez, de Carcaixent (València) i que porten per títol Poritnatx (tercer premi), Remembering (segon premi) i Horizon Light (primer premi).

A continuació s’escoltaran les obres per a Banda Infantil: Lullaby (tercer premi) de Manuel Bernal Nieto, de Sevilla i Blast (segon premi) i Ostrich race (primer premi), totes dues d’Ángel García Martínez, d’Albalat de la Ribera (València).

Per a finalitzar s’interpretaran les obres guanyadores de la modalitat de banda juvenil: Átila, rey de los hunos (tercer premi) d’Adrián Garrido Belda, de Carcaixent (València); Alesia (segon premi) de Frank Cogollos Martínez, de Carcaixent (València) i La música de la selva (primer premi), signada per José Ramón Rico Muñoz, de Montoro (Còrdova).

A més, durant el concert es realitzarà l’acte de lliurament de premis als compositors guanyadors.

Enguany al concurs es van presentar un total de 74 obres de 41 compositors (38 homes i 3 dones), procedents de 6 països: Espanya, Colòmbia, Itàlia, Portugal, Mèxic i el Brasil. La província espanyola de la qual procedeixen més obres és València (11), seguida d’Alacant (5).

El jurat d’aquesta sisena edició va estar compost pels compositors Ferrer Ferran, Hugo Chinesta i Martínez Gallego.

Documentació

Descarrega el programa complet de l’esdeveniment. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías