Search
Close this search box.

X Cicle Música i Amistat de l’Agrupació Musical La Amistad de Quart de Poblet

La Banda Juvenil de l’ “Agrupació Musical l’Amistat” i l’ “Ensemble Ars Arvensis” van posar el punt i final al “X Cicle Música i Amistat” que s’ha celebrat els quatre diumenges de febrer al Teatre del Casino de Quart de Poblet.

En el darrer concert del cicle, la banda juvenil, dirigida per Onofre Casades Lapiedra, va tocar obres de Talens, Serrano, Pérez Vilaplana i Mas Quiles.

En acabant, l’ “Ensemble Ars Arvensis”, dirigida també per Onofre Casades, interpretà la “Història d’un soldat“, d’Ígor Stravinski. Este grup de cambra està format per David Ruiz (violí), Jesús Parejo (contrabaix), Raúl Ruiz (fagot), Celia Martínez (clarinet), Xavier Esparza (trompeta), Víctor Villalba (trombó) i Sergi Alberola (percussió).

En els tres concerts anteriors van actuar l’Orquestra Juvenil l’Amistat, dirigida per José Onofre Díez Monzó, i diferents grups de cambra formats per músics i alumnes d’aquesta centenària societat musical de Quart de Poblet.

Quart de poblet 2
quart de poblet 3

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías