Search
Close this search box.

Xàtiva acull la primera Escola d’Estiu de Música Emergents

Este estiu tindrà lloc a Xàtiva ‘Emergents’, la primera escola de música d’estiu. Tal i com va assenyalar la regidora de Música, Empar Penedés, “Emergents vol ser un espai on els i les músics puguen créixer i descobrir altres perspectives de la música. Considere que esta escola no és només una escola sinó també un projecte singular que portarà fins a Xàtiva excel·lents professionals que aproparan d’una manera diferent l’aprenentatge musical, i són referents per a molts dels joves músics de hui en dia”.

Emergents es celebrarà del 26 de juny al 7 de juliol i comptarà amb figures tan reconegudes com el compositor i director guardonat internacionalment Ramon Garcia i Soler; el fundador de Sedajazz, considerat el pare del jazz a València, Latino Blanco o Jordi Reig, musicòleg i integrant d’Al Tall.

A més, el coordinador de l’escola, Carles Salvador, ha destacat que “també hem apostat per professorat de molta qualitat i jove per trebllar les connexions interdisciplinars entre diversos estils”. De la música clàssica a la més moderna, passant per la tradicional, els alumnes treballaran amb l’objectiu d’un gran concert final on participaran: Quico Tur i Ivan Gosip, d’Aspencat, Feliu Ventura, Josep Nadal i Àlex Seguí, de la Gossa Sorda i Xavi Sarrià i Miquel Gironés, d’Obrint Pas, i Pep Gimeno “Botifarra”. A més, estos artistes assajaran amb els i les alumnes i els explicaran les seues experiències en el món de la música.

Emergents està adreçada a estudiants de grau elemental i mitjà o a joves amb inquietuds musicals d’entre 10 i 30 anys. Les inscripcions es podran fer al web www.escolaemergents.com. Hi ha 160 places dividides en les especialitats de Piano, Vent Metall, Vent Fusta, Corda, Guitarra, Percussió i Dolçaina.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías