Xàtiva celebra al mes de juliol “Xàtiva a la fresca”

Durant el mes de juliol, la ciutat de Xàtiva celebrà “Xàtiva a la fresca: cinema d’estiu i Música al carrer”. Aquest acte tindrà lloc del 7 al 29 de juliol. A més, caldrà destacar les actuacions del dia 14 i 29.

El 14 de juliol l’Orquestra Jove de la Música Vella oferirà un concert sota la direcció de José Martinez Colomina en la Plaça Enriquez a les 22.30 hores. En aquest concert s’interpretaran obres teatrals i del cinema conegudes internacionalment com: La bella i la bèstia o Grease.

A més, l’últim dia tindrà lloc un concert de part de la Banda Sinfónica de la Societat Musical La Primitiva Setabense a Annauir (pedania de Xàtiva) a les 22:30 hores. Aquest concert sota la direcció de Paco Sánchez Roca costarà de dues parts: la primera amb la interpretació d’algunes obres com “La leyenda del Beso” de R. Soutullo i J. Vert i en la segona part la interpretació d’un repertori de Charles Chaplin i Car.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías