Search
Close this search box.

Acte de presentació de l’edició de l’obra “FSMCV 50 ANIVERSARI”

Hui, dijous 27 de febrer, s’ha presentat en la seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana l’edició de l’obra “FSMCV 50 Aniversari”. Aquesta obra, encarregada en coautoria per part de la FSMCV als compositors Sr. Ferrer Ferran, D. Teo Aparicio, Sr. Pablo Anglés, Sr. Santiago Quinto i Sr. Andrés Valero es va realitzar amb motiu de la commemoració i celebració del 50 Aniversari de la Federació i va ser estrenada per la Jove Banda Simfònica de la FSMCV en la 50 Assemblea General, que va tindre lloc a València el 06 d’octubre de 2018.

“FSMCV 50 Aniversari” és una obra plural composta per diversos autors, la qual és susceptible de la seua interpretació tant conjunta com separadament, quedant en el seu conjunt com segueix:

TITULE OBRA: FSMCV 50 ANIVERSARI

Moviment I: MUSIC FOR A CELEBRATION (autor Ferrer Ferran).

Moviment II: NOUS TEMPS, NOUS VENTS (autor Teodoro Aparicio).

Moviment III: ARRELS (autor Pablo Anglés).

Moviment IV: DECONSTRUCCIÓN DEL PASDOBLE (autor Santiago Quinto).

Moviment V: SELFIE (autor Andrés Valero).

 

L’obra “FSMCV 50 ANIVERSARI” ha sigut editada sota el segell editorial “FSMCV EDICIONS” i posada a la disposició de totes les societats musicals federades a través de la plataforma VELNEO. Amb això, la FSMCV està apostant per la promoció de l’important patrimoni cultural que conformen les composicions musicals per a banda i orquestra simfònica, sorgides en el si de les nostres societats musicals, servint el segell editorial com a instrument perfecte per a la seua màxima publicació i divulgació de l’obra.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías