Search
Close this search box.

XV Trobada Comarcal d’Escoles de Música de la Canal de Navarrés

Aquest dissabte 3 de juny, a partir de les 17 hores, Anna acollirà la XV Trobada Comarcal d’Escoles de Música de la Canal de Navarrés en el qual participaran totes les Societats Musicals de la comarca.

El programa inclou tallers per als més xicotets i un espectacle musical, teatre i animació a càrrec del grup Ameba, en la plaça de l’ajuntament. A les 19.30 hores, una cercavila integrada per músics de totes les bandes juvenils de la Canal partirà de la plaça Constantina Ridaura i finalitzarà el seu recorregut en l’Albereda, on la Banda Juvenil al costat del Cor de xiquets de les escoles de música de la comarca, oferiran un concert.

La trobada, que s’emmarca dins de la campanya d’activitats comarcals de la FSMCV té com a objectiu fomentar l’afició per la música entre els joves de la comarca, crear espais de convivència i la col·laboració entre alumnes de diferents Escoles de Música i premiar l’esforç dels estudiants al llarg del curs. De l’organització de l’esdeveniment s’encarrega la societat musical “Nueva Artística” de Anna al costat de la presidenta comarcal de les bandes, Mª José Carbonell.

Durant la Trobada es produirà un acte d’agraïment a Bankia pel seu suport a les escoles i a les societats musicals de la Comunitat Valenciana

La campanya d’activitats comarcals esta organitzada per la FSMCV amb el patrocini de CulturArts Generalitat i la col·laboració de les tres diputacions i, en aquest cas, diversos comerços de la comarca, com a Xocolates Importaco, Mucarmy, Congelats Ángela i l’Administració de Loteries L’Albufera.

Durant l’esdeveniment es produirà un acte d’agraïment a Bankia, que amb la campanya “Bankia Escolta València” aporta 1.500 euros al projecte, que inclou una segona activitat l’1 de juliol a Chella: el XXXII Festival Comarcal de Bandes de Música, i que, des de fa tres anys, concedeix beques dirigides a alumnes de les Escoles de Música de la comarca per un import que supera els sis mil euros.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías