Search
Close this search box.

La SAM d’Alginet avaluarà candidatures a director per a la seua Banda Simfònica després de la dimissió de Carlos Aguado

La junta directiva ha assegurat que “respecta la decisió del mestre”, li desitja “el millor per al seu futur artístic”, i li agraeix els “valuosos serveis prestats” a la societat musical des de 2016.
La SAM d’Alginet valorarà les candidatures tant en el vessant artístic com en la capacitat per a cohesionar i il·lusionar al col·lectiu i de treballar en equip amb la resta de professionals i responsables de l’entitat.
La junta directiva ha comunicat a Aguado la seua intenció de celebrar un concert d’homenatge a la labor desenvolupada per ell, i per al qual es fixaria data més endavant”.

Alginet, 28 d’abril de 2022


La Societat Artística Musical (SAM) d’Alginet ha iniciat el procés de designació de candidatures per a nomenar un nou director o directora que lidere la Banda Simfònica de l’entitat, una formació històrica i mascaró de proa de les diferents agrupacions artístiques de la societat musical, després de la dimissió de Carlos Aguado.
La junta directiva ha assegurat que “respecta la decisió del mestre Carlos Aguado i li desitja el millor per al seu futur artístic. Des de març de 2016, Aguado ha estat al capdavant de la Banda Simfònica de la SAM d’Alginet, el seu municipi, per la qual cosa l’entitat se sent orgullosa pel treball realitzat i li agraeix els valuosos serveis prestats a la societat musical en aquests sis anys, pels quals passa a formar part de la seua llarga història. Així mateix, la junta directiva ha comunicat a Aguado la seua intenció de celebrar un concert d’homenatge a la labor desenvolupada per ell, i per al qual es fixaria data més endavant”.
La SAM d’Alginet valorarà les candidatures tant en el vessant artístic com en la capacitat i solvència per a cohesionar i il·lusionar al col·lectiu, de treballar en equip amb la resta de professionals (directors artístics, director de l’escola de música, director del centre de música autoritzat…) que conformen l’entitat, així com amb els responsables de la societat musical. En paral·lel, s’actuarà amb rapidesa i eficàcia i es gestionarà amb urgència la interinitat, els compromisos adquirits de la Banda Simfònica i el seu normal funcionament.
En aquest protocol d’actuació, la junta directiva avaluarà les opcions i la persona seleccionada serà presentada als músics de la Banda Simfònica que seran consultats perquè expressen la seua opinió sobre la candidatura.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es SAM-Alginet.-Banda-Simfonica-03-1024x429.jpeg
La Banda Simfònica de la Societat Artística Musical d’Alginet, dirigida per Carlos Aguado, en concierto.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías