Search
Close this search box.

L’Escola de la Música Vella de Xàtiva celebra la fi del curs 2019 amb múltiples activitats

L’Escola de Música de la Societat Musical la Primitiva Setabense tanca el curs 2018-2019 amb un mes de juny replet d’activitats destacant l’intercanvi amb la Banda Juvenil de la Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa.

Des del passat 6 de juny i fins al 21 de juny es desenvolupen les audicions de l’alumnat en el Saló d’Assajos, audicions que culminaran el 27 de juny amb les actuacions de l’orquestra i la banda de formació de l’Escola i el sopar de fi de curs amb les famílies.

A més del 21 al 27 d’aquest mes, als matins, l’alumnat podrà acudir a la Setmana Cultural, on s’inclou tot tipus d’activitats relacionades amb la música i altres arts escèniques, i que inclourà un taller de primers auxilis impartit per voluntaris de l’Assemblea Local de Creu Roja.

El 22 de juny visitarà Xàtiva la Banda Juvenil de la Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa. Junt a la banda juvenil de la Vella oferiran un concert obert al públic a les 19.30h al Pati de la Casa de la Cultura. El dia 29 serà la banda de Xàtiva la que viatge a la Vila Joiosa.

Destacar així mateix que l’alumnat de dolçaina de la Escola participarà en la processó del Corpus, en concret en la “Dansa del Llauradors”.

Durant tot aquest mes està oberta la matrícula per al pròxim curs en la Secretaria (a les vesprades).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías