Search
Close this search box.

En marxa la inscripció del V Certamen Nacional de Bandes ‘Vila de Catarroja’ 2019

MODIFICACIÓ 10 JULIOL: Canvi d’obra obligada i ampliat el període d’inscripció del V Certamen Nacional de Bandes ‘Vila de Catarroja’ 2019

La nova peça obligada serà ‘Images’ de José Suñer Oriola.

Aquest canvi va acompanyat d’una ampliació del període d’inscripció que es prolongarà fins al 22 de juliol.

MÉS INFORMACIÓ I BASES ACTUALITZADES: https://fsmcv.org/actualidad/noticias/cambio-obra-obligada-ampliado-inscripcion-v-certamen-nacional-bandas-vila-de-catarroja-2019


El passat 1 de juny va començar el període d’inscripció del V Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Vila de Catarroja’ que estarà obert fins al pròxim 30 de juny 22 de juliol.

El concurs està concebut per a bandes amateurs de tota Espanya amb plantilles de 70 i 80 places i l’obra obligada d’aquesta edició és El Jardín de Hera Imagesdel compositor valencià José Suñer Oriola.

El Certamen se celebrarà el 27 d’octubre en el TAC Teatre Auditori Catarroja, un modern auditori dotat d’una de les petxines acústiques més grans de la Comunitat Valenciana.

En aquesta edició el jurat estarà format pels compositors Francisco Tamarit i Ferrer Ferran i el director Cristóbal Soler.

Aquest V Certamen tindrà com un dels seus principals al·licients els grans premis que rebran les agrupacions que participen. En total, per a l’edició de 2019 es concediran els següents premis:

– Primer premi, dotat amb 6.000 €, a la banda que aconseguisca la major puntuació.
– Segon premi, dotat amb 3.500 €, a la banda que aconseguisca la segona millor puntuació.
– Tercer premi, dotat amb 2.000 €, a la banda que aconseguisca la menor puntuació.

Documentació

Descàrrega les bases del Certamen. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías