Search
Close this search box.

III Curs de perfeccionament musical organitzat per l’AEM “La Nova” de l’Olleria

L’AEM “la Nova” de l’Olleria convoca el III Curs de Perfeccionament Musical de l’AEM que tindrà lloc a l’alberg El Teularet (Enguera) entre els dies 15 al 20 de juliol de 2018, ambdós inclosos. Este curs està dirigit a tot tipus d’alumnat, ja siga nivell d’iniciació, amateur, nivell bàsic o professional.

Les especialitats que s’impartixen són: Flauta, Oboé, Clarinet, Saxòfon, Trompeta, Trompa, Trombó, Tuba-Bombardí, Percussió i Conjunt Instrumental. Hi haurà un màxim de 8 alumnes per especialitat.

Les places de residència estan limitades a 50, que s’atorgaran per rigorós ordre d’ingrés de la matrícula en el compte bancari. Les persones que encara que havent-se inscrit no hagen pogut ser admeses rebran l’import immediatament.

Tots els alumnes hauran d’anar proveïts de targeta sanitària i faristol d’estudi.

Durant els dies del curs, tots els alumnes podran disfrutar de la piscina. Per aquest motiu, es recomana portar roba de bany.

L’organització disposarà de monitors, que assistiran en tot moment a l’alumnat. Tots els participants seran responsables dels seus actes o en el seu defecte, els seus pares/mares o tutors legals per a aquells que siguen menors d’edat.

En l’acte de cloenda s’atorgarà a cada alumne un diploma acreditatiu de la seua participació.

Inscripció i matrícula

La matrícula és online i pot accedir des del següent enllaç: https://iicursestiuaemlano.wixsite.com/inici

L’import de la matrícula és de 240€ que inclouen les classes individuals i grupals, allotjament (nits del 15 al 19), desdejuni, esmorzar, menjar, berenar i sopar. Així com també el segur d’accidents.

Els alumnes de l’Agrupació Escola Musical la “Nova” de l’Olleira tindran una matrícula de 220€ gràcies a l’aportació econòmica que realitza dita associació per a sufragar part de la matrícula del seu alumnat.

Professors

Trompa: Pablo Penadés
Trompeta: Ximo Mompó
Trombó / Bombardí / Tuba: Javier Colomer
Flauta: Andrés García
Oboé: Juanjo Gallego
Saxòfon: Angela Sanz
Clarinet: Jordi Sanz
Percussió: Jorge Cañaveras

Documentació

Descarrega el tríptic informatiu. [PDF]
Descarrega els horaris del curs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías