Search
Close this search box.

III Concurs Nacional de Direcció “Maestro Galindo” organitzat per l’Asociación Banda de Música de Calasparra

L’Asociación Banda de Música de Calasparra (ABMC) organitza aquest concurs, en col·laboració amb l’Il·lustríssim Ayuntamiento de Calasparra i la Fundación Galindo, amb la intenció de motivar als alumnes de direcció d’orquestra, a dirigir una Banda de Música, com a directors convidats, estudiant i dirigint els programes per a una determinada agrupació. A més, se’ls planteja el repte que siguen sempre els músics als quals dirigeixen, els qui els seleccionen per participar i els que decidisquen els finalistes i els premis.

Dirigit als alumnes de 3r i 4t curs de direcció d’orquestra dels Conservatoris Nacionals.

Inscripció

Els alumnes interessats hauran d’emplenar el formulari d’inscripció abans del dia 15 de juny de 2018.

Pot accedir al formulari d’inscripció en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlscvlva8ywufm2gcqhlaluqjhxcvg5nb8qnbuyih70gcui1f3a/viewform

La inscripció quedarà formalitzada quan es faça efectiu el pagament de la fiança, havent adjuntat el justificant de la mateixa en el formulari d’inscripció.

Haurà de fer un ingrés amb les següents dades:

CONCEPTE: FIANZA III CONCURSO DE DIRECCIÓN CALASPARRA
QUANTITAT: 50€
ENTITAT: ES62 3058 0421 8227 2000 6554 (CAJAMAR).

La fiança dels participants inscrits que no arriben a la fase final es retornarà íntegrament en el moment de conèixer als alumnes finalistes. La dels finalistes i els directors reserves triats es retornarà íntegrament en finalitzar el concurs.

Fases del concurs

El concurs constarà de dues fases:

Fase eliminatòria

Els alumnes hauran d’enviar un vídeo dirigint alguna agrupació musical de més de deu membres o amb dos pianistes repertoristes. El vídeo tindrà una durada aproximada d’entre set i deu minuts. Serà enviat al mateix compte de correu electrònic (concursodireccioncalasparra@gmail.com), com a arxiu adjunt o com a enllaç per a poder descarregar-ho i/o visualitzar-ho.

La data límit per a lliurar el video serà el 22 de juny de 2018 (inclòs).

Fase final

Consistirà a dirigir una de les dues parts d’un concert de la secció titular de l’Asociación Banda de Música de Calasparra. Es concentrarà en el cap de setmana de 18 i 19 d’agost de 2018.

Els dos aspirants seleccionats en la prova eliminatòria participaran en un sorteig telemàtic (on-line) en el qual se sortejarà la part i les obres que dirigirà cadascun. Durant el cap de setmana s’establiran jornades d’assaig per a tots dos directors per a la preparació del concert-concurs.

Les dates d’aquest concert i assajos figuren en l’annex I.

Premis

Primer premi: 600 € i obsequi per part de l’Il·lm. Ayuntamiento de Calasparra (Múrcia).
Segon premi: 400 € i obsequi per part de l’Il·lm. Ayuntamiento de Calasparra (Múrcia).

Més informació en www.bandademusicacalasparra.es o concursodireccioncalasparra@gmail.com

Documentació

Descarregar les bases del concurs al costat dels annexos. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías