Search
Close this search box.

Master Class de Direcció de Banda amb Paulo Martins a la Societat Musical d’Alzira

La Societat Musical d’Alzira acollirà la Màster Class de Direcció de Banda Emusvall que se celebrarà del 8 al 10 de febrer i que tindrà al director Paulo Martins com a director principal.

El curs també comptarà amb els ensenyaments de dos grans de la direcció valenciana (a més de grans compositors): José Rafael Pascual Vilaplana, qui assistirà com a professor convidat, i Ramon Garcia i Soler, director del curs.

Podeu trobar tota la informació i la inscripció a la Màster Class en el següent enllaç: http://jjmmvallalbaida.wixsite.com/direccion-de-banda/copia-de-calendario-18-19, o bé cridant per telèfon a Emusvall al 96 235 83 84.

Paulo Martins

Comença els seus estudis musicals amb saxofon, acabant els seus estudis en el Conservatori de Música de Porto en la classe del professor Francisco Ferreira, amb les més altes qualificacions. Va continuar els seus estudis, ara amb el fagot, amb el professor Hugues Kesterman, ingressant posteriorment a l’Escola Superior de Música i de les Arts de l’Espectacle (ESMAE) on obté la llicenciatura, havent-li sigut atorgat el Premi Fundació Antonio de Almeida per haver-hi conclós els seus estudis amb les més altes qualificacions en el curs 2000-2001.

Paulo Martins decideix llavors perfeccionar-se a Alemanya on acaba en 2004 el curs de solista i mestre en perfomància en la classe del professor Junter Pfitzenmaier, en la Hochschule für Musik Karlsruhe, tots dos amb la màxima qualificació, havent sigut premiat amb l’enregistrament del Concerto de Mozart per a fagot, amb l’Orquestra de Cambra de la mateixa escola.

Martins va ser premiat en diversos concursos: Joventuts Musical Portuguesa, Jovenes talentos dos CTT, Concurso do Conservatório de Música do Porto i Concurso de Jovens dos Distritos de Coimbra e Aveiro. També en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València (Espanya) en 2002, 2005 e 2010, en el Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea en 2006 e 2007 i en el 2n i 4t Concurs de Bandes – Ateneu Artístic Vilafranquense.

Com a solista, Paulo Martins s’ha presentat amb la Orquestra i Banda de Jovens de Santa Maria da Feira, Orquestra Sinfonieta, Orquestra ARTAVE, Orquestra de Cambra de la Staatliche Hoschule für Musik Karlsruhe (Alemanya). Així mateix va formar part de diverses Orquestres destacant la seua participació regular amb la Orquestra Simfònica do Porto Casa da Música.

Va estudiar direcció d’orquestra amb el mestre Oswaldo Ferreira i va participar en màster class en direcció d’orquestra i música de cambra amb els mestres Ernest Schelle, Eugene Corporon i Jorma Panula.

En 2007 obté la titulació de direcció d’orquestra amb el reconegut mestre Jan Cober en el Conservatori de Maastricht – Holanda, va tindre l’oportunitat de dirigir a la Orquestra de Sopros da Acadèmia de música de Castelo de Paiva, Orquestra do Salão Jardim Passos Manuel do Coliseu do Porte, Orquestra Raízes Ibéricas, Banda Simfònica d’Alaquàs (València), Banda Simfònica do Conservatório de Música de Aveiro, Orquestra de Sopros da Escola Profissional de Música de Viana do Castelo, Orquestra clássica e Orquestra de Sopros do Instituto Piaget, Banda dos Loureiro de Palmela, Estágio Verão Amizade, Banda Militar dos Açores, Banda Militar do Porto, Orquestra de cordas da Academia de Música de Santa Maria da Feira, a Orquestra Clássica do Conservatório de Música de Fornos, Banda Municipal de Pontevedra (Espanya), Banda da Guarda Nacional Republicana de Lisboa (GNR), Orquestra Clássica da Madeira e Orquestra Nacional do Porto.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías