Search
Close this search box.

Obert el termini d’inscripció per als cursos del Festival SBALZ 2019

Arriba una nova edició del festival SBALZ que se celebra a Alzira (València), en aquesta ocasió del 2 al 6 de juliol, i que comptarà amb grans professionals en diverses especialitats de vent metall i música de cambra.

Des d’un principi el Festival SBALZ ha comptat amb Spanish Brass com a grup resident i “alma mater”. Enguany, quan el grup compleix 30 anys, el festival s’ha volgut unir a aquesta celebració. Per a això, comptarà amb molts amics que han volgut vindre per a festejar-ho: Rex Richardson, Mireia Farrés, Gabriele Cassone, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’elenc pedagògic únic i innovador.

Entre moltes activitats i concerts cal destacar el concert en el qual Spanish Brass reunirà diferents grups valencians que durant aquests anys els han acompanyat en la seua carrera o s’han creuat en el seu camí; un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quinteto Casulana, B3:Brouwer Trio, Purpura Pansa i, d’una manera molt especial, Al Tall.

A tot això cal afegir que el festival compleix la majoria d’edat, que encara que semblen pocs, han sigut 18 anys plens d’experiències, amistats i grans moments.

Inscripció

Els interessats a participar en el curs en qualsevol de les opcions oferides, hauran de realitzar una preinscripció online i esperar la resposta de la confirmació de la plaça a través de correu electrònic. Si no els arriba la confirmació en el termini màxim de 5 dies, poden cridar al telèfon 963312412. Una vegada confirmada la plaça, l’alumne tindrà 10 dies naturals per a fer el pagament de les taxes a través d’ingrés o transferència bancària i enviar el justificant escanejat al mail: info@sbalz.com.

Els alumnes menors d’edat hauran d’adjuntar també l’autorització del menor emplenada i signada pels seus pares, mares o tutors. El model d’autorització es pot descarregar de la web.

Més informació i inscripcions en el següent enllaç: http://sbalz.com/inscripciones/

Taxes

– 180 € alumne actiu
– 150 € alumne de l’Aula Spanish Brass i de la Societat Musical d’Alzira
– 150 € alumne música de cambra
– 225 € alumne música de cambra i instrument

(* Només s’admetran alumnes de grups ja constituïts i sempre que vinga tot el grup, el preu és per cada membre del grup)

– 100 € alumne oïdor

En les taxes està inclosa una entrada per a cadascun dels concerts del festival per a cada alumne, tant actiu com oïdor.

Més informació

Consulta la web del Festival: http://sbalz.com/inicio-sbalz/

Compartir:

Últimas noticias

Categorías