Search
Close this search box.

SS. MM. el Rei Felip i la Reina Leticia accepten la Presidència d’Honor del bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es troba celebrant els seus 200 anys d’història, amb una programació especial d’activitats sota el lema “Més de 200 anys de la millor música”. Des d’ara, aquesta efemèride compta amb el beneplàcit de Ses Majestats el Rei Felip i la Reina Leticia, que han tingut a bé acceptar la Presidència d’Honor del bicentenari del Clarín.

carta casa reial

És per a nosaltres un immens honor que Ses Majestats hagen acceptat la Presidència d’Honor del bicentenari de la nostra societat” ha declarat amb satisfacció el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez. “Esperem poder fer-los lliurament d’aquesta distinció durant l’acte central del bicentenari de la societat, que se celebrarà el mes de setembre”.

El 14 de setembre és la data estimada per a aquest acte que espera reunir a tota la comunitat clarinera en una nit per a la història. “Estem treballant per a fer que l’acte central siga una nit màgica, en la qual celebrem amb magnificència que complim 200 anys i que som la banda civil més antiga d’Espanya”.

Cal recordar que SS. MM. Emèrites, el Rei Joan Carles i la Reina Sofia, ostenten la Presidència d’Honor de la Banda Primitiva, des de l’any 1977, després de visitar les instal·lacions de la societat l’any 1976.


Imatge principal: DVirgili

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías