Search
Close this search box.

La FSMCV celebra un concert-homenatge pel 8 de Març amb una banda simfònica formada exclusivament per dones.

València, 3 de desembra

La formació bandística es crearà exclusivament per a aquest concert, i estarà constituïda només per dones, que passaran per un procés de selecció per formar-ne part.

El concert-homenatge es celebrarà el dia 5 de març a les 11:30 a l’Auditori de Castelló, sota la batuta de la directora Lidón Valer Cabaleiro.

El concert compta amb la col·laboració de Bankia, CulturArts i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Valencia, 21 de novembre del 2016

Després de l’éxit d’experiències anteriors, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana tornarà a celebrar el 2017 una nova edició del concert-homenatge pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Una activitat amb la qual la FSMCV vol aportar el seu òbol a la igualtat, continuant amb la labor de les Societats Musicals que ja estan funcionant com elements integradors de les dones.

Amb aquest motiu, la Federació impulsa, amb caràcter exclusiu per a aquest esdeveniment, la formació d’una gran banda simfònica formada únicament per dones, que seran les que posaran la banda sonora a la celebració d’aquest dia.

Sota la dirección de Lidón Valer Cabaleiro, la formació bandística femenina ressonarà a l’Auditori de Castelló el dia 5 de març de 2017, a partir de les 11:30 hores, gràcies al suport i la col·laboració de Bankia, CulturArts i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que recolzen aquesta activitat de la Federació que es repeteix per tercer any consecutiu.

Les dones que vulguen participar en la banda simfònica que sonarà en honor al Dia Internacional de la Dona hauran de ser majors d’edat i formar part d’una societat musical federada, a més d’estar inscrites al Registre de Persones Relacionades amb la FSMCV. Així mateix, hauran d’aportar el seu propi instrument (excepte la percussió), i respectar el negre de la uniformitat. Les interessades podran inscriure’s mitjançant el formulari que la FSMCV facilita:

Formulari de Inscripció

La inscripció haurà d’enviar-se abans del dia 30 de desembre.

Els assaigs es faran a la seu de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim el dissabte 25 de febrer, de 10 a 13 i de 16 a 19h, diumenge 26 de febrer de 10 a 13h, i dissabte 4 de març de 10 a 13:30 i de 16 a 19h. El dia 5 de març es faran les proves acústiques a l’Auditori, i a continuación es celebrarà el concert que ret homenatge a les dones.

La organització s’encarregarà de les despeses pels desplaçaments, i posarà a disposició de les participants en la banda femenina allotjament en cas que fora necessari. Qualsevol dubte sobre el procés de selecció es resoldrà mitjançant l’adreça de correu concert8m@fsmcv.org.

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías