Search
Close this search box.

Concert de la Banda de la Unió Musical de Torrellano a la XXIII Campanya “Música als pobles”

El pròxim diumenge 11 de març de 2018, a les 19:00 h, la banda de la Unió Musical de Torrellano UMT celebrarà un concert a la Parròquia Inmaculada Concepción de Torrellano. El concert està emmarcat a la XXIII Campanya “Música als Pobles”, sufragada per l’Excma. Diputació d’Alacant.

Enguany el director titular de la banda, Juan Pedro Bernabé Poveda, ha seleccionat un repertori dividit en dues parts: una primera amb les marxes de processó més representatives de la Setmana Santa; i una segona amb els pasdobles, marxes cristianes i mores més destacades de les Festes de Moros i Cristians.

Ens acompanyaran el “Cor Parroquial Inmaculada Concepción de Torrellano” i el “Cor de Cambra Santa Maria d’Elx”, sota la direcció de Mar García Vicente, així com la veu solista de Noemí Rodríguez Triviño, component de la Unió Musical de Torrellano.

Així mateix, en aquesta ocasió comptarem amb dos directors convidats: Sergio Vicedo Reig (Director de la Societat Instructiva Musical Sones de Sax i de la Unió Musical d’Agres) i Pedro Lara Navarrete (Professor Solista en l’especialitat de Saxofon Alt – Soprano i Sotsdirector de la Banda Simfònica Municipal d’Alacant).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías