Search
Close this search box.

Oberta la inscripció del Certamen Intercentres Melòman

El Certamen Nacional d’Interpretació «Intercentres Melòman» és una iniciativa de la Fundació Orfeu creada l’any 2002 amb l’objectiu de fomentar la participació activa dels alumnes dels conservatoris i centres autoritzats de música en concursos de caràcter professional, en els quals el seu treball i esforç són avaluats per un jurat de reconegut prestigi.

Ja han sigut publicades les bases de participació del 16º Certamen Nacional d’Interpretació «Intercentres Melòman» de Grau Professional. Enguany el llibret d’informació inclou Grau Professional i Grau Superior. La inscripció ha de realitzar-se per part dels centres a través del formulari online del web www.fundacionorfeo.com/certamen. El termini d’inscripció estarà obert fins al dia 3 de novembre a les 23:59 hores.

Al web s’anirà actualitzant la informació sobre la Fase Autonòmica quan es confirme data i lloc de celebració en cada autonomia. Pot consultar-se ací: http://fundacionorfeo.com/certamen/sedes-grado-profesional.

La Fase Final tindrà lloc el dia 9 de desembre de 2017 a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

Per a resoldre qualsevol dubte podeu contactar-los a certamen@fundacionorfeo.com i 91 351 02 53 (ext. 4).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías