Search
Close this search box.

Música mexicana en moviment: Trencant murs

El pròxim 22 d’octubre a les 19 hores actuaran al Teatre Montecarlo de Bunyol el Grup Representatiu Danza Gineceo A.C. i l’Orquestra de la S. M. l’Artística de Bunyol. És un espectacle que pren per títol: “Música mexicana en moviment: Trencant murs”.

Inspirats en la música més característica d’aquest país, reconeguts coreògrafs han creat un espectacle de dansa contemporània ple de color i varietat, mostra de la magnificencia i contrast propis de les terres asteques.

“Música mexicana en moviment” representa les tradicions, els costums i el colorit de Mèxic, utilitzant per a açò peces de grans compositors nacionals, entre els quals destaquen José Pablo Moncayo, Agustín Lara, Consuelito Velázquez i Amador Pérez Torres. L’espectacle, aquesta vegada interpretat per l’Orquestra de “Los Feos”, és un viatge durant el temps i els estats de la nació mexicana, el qual permet als espectadors apreciar la música des d’una nova perspectiva; cerca també que se senten tocats per una experiència de gaudi i festa, i gaudisquen del talent mexicà presentat en ell.

Danza Gineceo AC es va crear l’any 1992 a la Universitat de Guadalajara. Al llarg de 25 anys els tallers han presentat consecutivament i des de la seua creació funcions anuals i semestrals mostrant així el treball d’alumnes i mestres. A partir de setembre del 2008 els Tallers Universitaris de Danza Contemporánea Gineceo A.C. i la Universitat de Guadalajara van realitzar una nova relació de treball que evoluciona en una aliança per a brindar opcions d’educació artística. Els seus mestres són destacats ballarins i de les seues files han eixit nombrosos ballarins professionals que formen part del moviment de dança del país. Aquest espectacle s’emmarca dins de la gira que Danza Gineceo A.C. està fent per Espanya.

Més informació.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías