Search
Close this search box.

“A Tres Bandes” arriba aquest dissabte al Teatre de “La Primitiva” de Llíria

El projecte celebra el seu segon concert a les 22:15h amb “La Primitiva”, “L’Harmònica” de Bunyol i “Santa Cecilia” de Cullera.

Aquest dissabte el Teatre de “La Primitiva” de Llíria acull el segon dels concerts del projecte “A Tres Bandes”. L’espectacle començarà a les 22:15h i en ell estaran presents les societats musicals, “L’Harmònica” de Bunyol, “Santa Cecilia” de Cullera i l’amfitriona, “La Primitiva” de Llíria.

Aquest és el segon dels concerts del cicle “A Tres Bandes”, que es va iniciar el passat 8 de juliol a Cullera i que acabarà en el 2018 a Bunyol. En aquesta ocasió, obrirà el concert “L’Harmònica” de Bunyol, que interpretarà “Apol·lo” d’Amando Blanquer i “Wait of the world” de Stephen Melillo, sota la direcció de José Tello Espert. Prendrà el relleu en l’escenari la Societat Musical Instructiva “Santa Cecília” de Cullera, que posarà en el faristol el següent programa: “Ponteareas” de Reveriano Sotullo i “Marea Negra” d’Antón Alcalde, sota la batuta de Carlos Garcés Fuentelsaz. Finalment, “La Primitiva” posarà el fermall d’or a la vetlada amb “Als nascuts i les nascudes en 1952” de José Alama Gil i “400” d’Andrés Valero-Castells. Tot dirigit per Javier Enguídanos Morató.

Les entrades per al concert ja es poden adquirir a un preu de 5 euros en les taquilles del Teatre de “La Primitiva” o en els locals socials de les entitats musicals participants en aquest esdeveniment.

A Tres Bandes

“A Tres Bandes” és un projecte que naix amb la música com a eix central. Les sis societats musicals de major rellevància a la Comunitat Valenciana, com són “Santa Cecilia” i el “Ateneu” de Cullera, “L’Harmònica” i “L’Artística” de Bunyol, i la Primitiva i “La Unió” de Llíria (l’anomenat G-6), s’han unit en un front comú per a intercanviar experiències, inquietuds, però, sobretot, per a portar la millor música a les localitats. El passat mes de març va ser presentat el projecte i es va fer la posada de llarg de l’Associació de Música Bunyol-Llíria-Cullera, el president de la qual és Josep Vicent Pedrola, president de la Unió Musical de Llíria.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías