Search
Close this search box.

Obert el període d’inscripció de les bandes de música al 131 Certamen Internacional “Ciutat de València”

El període d’inscripció de les societats musicals  per a participar en el 131 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, s’inicia hui dilluns fins al proper dimecres 22 de febrer. Les bandes inscrites en este període podran participar en el sorteig que es farà a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, el proper 28 de febrer a les 19.30 hores.

Durant este període d’inscripció, es podran consultar les partitures obligades per a les diferents seccions del certamen com són “Around the World in 80 days” d’Otto Schwarz per a la secció tercera, “Taj Mahal” d’Hugo Chinesta per a la segona, “Everest” de Jordi Peiró per a la primera i “Scylla” de Francisco Zacarés per a la secció d’honor, estes dos últimes estrenes absolutes.

El 131 certamen Internacional de bandes de Música es desenvoluparà al Palau de la Música del 20 al 23 de juliol de 2017 i té una dotació en premis de 43.000 €. Podran participar en el sorteig les bandes de música no professionals, i no seran admeses les professionals, aquelles que pertanyen a Conservatoris o Escoles de Música professionals o les societats agrupades puntualment per a concursar. Tal com figura a les bases, la convocatòria d’este Certamen té com a finalitat fomentar i estimular l’activitat musical, com a part fonamental del patrimoni cultural valencià, mantenint la tradició i la intenció d’acostar a la ciutadania, una rica programació d’activitats musicals en el sentit més ample.

Més informació en http://www.cibm-valencia.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías