Search
Close this search box.

La Filharmònica Rossellana obri les portes dels seus assajos al públic

Darrere d’una gran interpretació musical per part de la banda de cada poble i de cada barri, hi ha un gran treball previ d’assaig per preparar minuciosament el treball de cada obra per presentar-la al públic.

Dins dels actes programats per commemorar el centenari de l’Associació Musical Filharmònica Rossellana, el passat divendres 27 de gener la banda va tenir la idea d’obrir les portes al seu públic i fer-los partícips dela feina d’assaig que fan cada divendres.

D’aquesta manera, el públic va poder comprovar què passa quan la banda es puja a l’escenari sense públic, i va poder veure com treballa la banda i què fa, amb totes les anècdotes que passen: un mòbil que no s’havia apagat i que sona, perdre’s en el moment de tocar, anotar al paper els possibles dubtes que puguen sorgir…

Al final, va resultar una feina molt interessant i que va agradar molt a la gent que, com sempre passa a Rossell, va assistir amb entusiasme i respecte a totes i cadascuna de les activitats que proposa la banda de música.

La propera activitat organitzada des de l’Associació Musical Filharmònica Rossellana serà l’homenatge que es retrà a les juntes directives el proper 18 de febrer.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías