Search
Close this search box.

Obert el termini d’inscripció per a la XV Campanya de concerts d’intercanvis musicals

base preguntes frequents

Actualització: El termini d’inscripcions s’amplia fins al 26 de març de 2018 a les 10h.


El programa d’Intercanvis Musicals creat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) compleix la seua quinzena edició amb el repte de superar la històrica campanya de 2017, en la qual per primera vegada van participar totes les federacions relacionades amb la música i la cultura popular de la Comunitat Valenciana i en la qual, durant 5 mesos, més de 26.000 músics van oferir 728 concerts als quals van acudir més de 182.000 espectadors.

Aquesta edició, que torna a comptar amb la participació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) estarà marcada pels actes de celebració del 50 aniversari de la FSMCV.

Així, mentre les actuacions de les entitats adherides a FECOCOVA, FFCV i FVDiT seguiran unes pautes similars a les del passat any, la FSMCV centrarà tota l’activitat de la campanya en tres esdeveniments multitudinaris a Castelló, Alacant i València.

En aquests tres esdeveniments s’intentaran superar 18 Rècords Guinness i aconseguir una repercussió mundial de les activitats de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les Societats Musicals que desitgen participar a aquesta campanya hauran d’inscriure’s en almenys dos dels intercanvis previstos, sent necessari justificar la no assistència a l’acte de Mestalla sobre la base dels motius que s’indiquen en les bases adjuntes.

Les activitats i dates de la campanya són les següents:

Homenatge a les Escoles de Música (assistència a una de les dues dates)

– Plaça de bous de Castelló: dia 21 d’abril de 2018 de 18:00 a 22:30 hr

– Plaza de bous d’Alacant: dia 12 de maig de 2018 de 18:00 a 22:30 hr

Homenatge a les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

– Estadi de futbol de Mestalla (VCF), 26 de maig de 21:30 a 23:00 hr i Desfilada de Bandes de Música que es realitzarà prèviament a l’acte de Mestalla des de diferents punts de la ciutat de València, 26 de maig, de 19:00 a 20:00 h.

El termini d’inscripció per a les Societats Musicals s’inicia el 7 de febrer i finalitza l’11 de març de 2018 el 26 de març de 2018 a les 10 hores. Més endavant s’informarà dels terminis d’inscripció per a la resta de federacions.

Tots els participants de la campanya rebran un certificat que els acreditarà com a posseïdors dels Rècords Guinness que es pretenen batre en els diferents actes als quals assistisquen.

En cas de dubte o suggeriment, pots enviar un email a interca@fsmcv.org o cridar al 963531943

Documentació


Bases Intercanvis Musicals FSMCV 2018 [PDF]

Autorització per a l’eixida i drets d’imatge [PDF]

Preguntes freqüents [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías