Search
Close this search box.

La música coral va tornar a Llíria amb la XIII edició del Festival de Cors de Setmana Santa

L’església de la Sang va tornar a ser l’escenari del Festival de Cors de Setmana Santa de Llíria. Esta tretzena edició va comptar amb les actuacions de la Coral Renàixer de Vilamarxant, el Cor Social de la Unió Musical de Llíria i la Coral Polifònica Primitiva de Llíria, dirigits per Jesús Rita, Vivian Gutiérrez i Carlos Díaz, respectivament. El festival va concloure amb la interpretació conjunta de la Lacrimosa de Mozart.

La música coral és tradicionalment una de les principals actuacions de la programació cultural en estes dates. El dissabte a la vesprada va ser el cor de Gomville & Caius College de la Universitat de Cambridge el que va oferir un concert a l’església de la Sang.

A estes activitats cal sumar les actuacions musicals i conferències programades enguany amb motiu del 250é aniversari de la fundació de la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors.

Esta és una de les germandats que organitza una de les quatre processons de Setmana Santa que se celebraran entre el dimecres i el divendres a Llíria, en les que també desfilen les confraries de la Sang i la de l’Oració de Jesús en l’Hort i el Sant Calze.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías