Search
Close this search box.

L’AMM Palma de Gandia oferirà un concert el dissabte 21 d’abril dins la campanya “Retrobem la nostra música”

El pròxim 21 d’abril, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia realitzarà el concert emmarcat dins la 39a edició de la campanya “Retrobem la nostra música” de la Diputació de València. El concert tindrà lloc a partir de les 20:00h. a l’Auditori de la Casa de Cultura de Palma de Gandia amb entrada lliure.

Començarà el concert amb el pasdoble Andrés Contrabandista, pasdoble realitzat per Óscar Navarro i dedicat a Andrés Planells, membre de la Comparsa Contrabandistes de la Vila Joiosa (Alacant).

Seguidament s’interpretarà Libertadores d’Óscar Navarro, obra encarregada per a la 39ª edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila d’Altea”, per acabar tancant la primera part amb Jaume I el Conqueridor de Juan Gonzalo Gómez Deval.

Després d’un breu descans es continuarà amb la segona part del concert amb el pasdoble Sonia Miralles, peça dedicada a la xiqueta Sonia Miralles Crujera, Fallera Major Infantil de l’any 2014 de la Falla Plaza del Negrito, pels seus amics Luis Vela i Macarena Izquierdo. Seguirem amb la marxa mora Alhakem d’Ignacio Sánchez Navarro, per a continuar amb Dracs, obra de Vicent Tobar Pastor, dedicada a la Filà Dracs de Bellreguard.

Posteriorment per a finalitzar el concert s’interpretarà la marxa mora Xabat de Saül Gómez i Soler.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías