Search
Close this search box.

L’ARMAB – Associaçao Recreativa e musical amigos da Branca de Portugal guanya la Secció Primera del 132 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”

L’Armab – Associaçao Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal, sota la direcció de Paulo Martins i amb un total de 370 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 132 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2018. L’agrupació musical ha interpretat el pasdoble Amigos da Branca de Teo Aparicio-Barberán i la Simfonia núm. 2 de Luis Serrano com a obra lliure. La Banda de Música Municipal de Silleda de Pontevedra ha quedat en segona posició amb 340’5 punts, mentres que la Banda Municipal de Música de Punta Umbría de Huelva, ha ocupat el tercer lloc amb 325 punts.

03 Associaçao Recreativa e musical amigos da Branca Portugal CIBM Eva Ripoll 03

Associaçao Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal al CIBM Ciutat de València 2o18.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció ha sigut Joglaresca de Francisco Bort, un poema simfònic per a banda, inspirat en les diferents situacions que viu una colla (o troupe) de joglars de l’època medieval. L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha sigut la Bezirksjugenorchester Kirchdorf d’Àustria.

La dotació dels premis per ha sigut de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera. En esta secció han pogut concursar per banda, des de 81 fins a 110 músics, i un màxim de 12 instrumentistes de corda-arc.

Demà concursaran en la Secció d’Honor i a partir de les 17.00 hores: Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera (València) i Unió Musical de Torrent (València). Com a bandes convidades intervindran la Jove Banda de la FSMCV, dirigida per Säul Gómez i la Banda Municipal de València, que serà dirigida per Rafael Sanz-Espert, el seu pròxim titular.


Fotografies: Eva Ripoll.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías