Search
Close this search box.

L’Ateneu de Cocentaina, Nuria Fergó, Felipe Garpe i els seus mariachis ens fan viatjar a Mèxic amb la seua música

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina va celebrar el passat divendres dia 29 de juny, a les 22.30h al Pati d’Armes del Palau Comtal, el concert México Lindo Sinfónico, un concert espectacle que la Societat Musical ve celebrant des de fa anys per donar la benvinguda a l’estiu d’una manera ben diferent. En aquest cas, l’Ateneu va comptar amb la veu i la música de Felipe Garpe i els seus mariachis, però també de la coneguda cantant d’Operación Triunfo, Nuria Fergó, que van fer de la nit una vetllada inoblidable per a tots els assistents.

El concert va estar concebut com un gran espectacle on la música mexicana va ser la protagonista amb boleros, corridos i ranxeres que van ser una delícia per a tot el públic. Damunt l’escenari els assistents van poder gaudir d’un elenc de luxe ja que l’Ateneu estava acompanyada per quatre mariachis (amb trompeta, violí, guitarra i guitarró) i per les meravelloses veus de Nuria Fergó i Felipe Garpe.

Al programa es van incloure grans èxits mexicans amb noms tan coneguts com Volver, volver, Ay Jalisco, Si nos dejan, La bikina, La media vuelta, Se me olvidó otra vez, Me gustas mucho, Juan Charrasqueado, Allá en el Rancho Grande i El Rey entre d’altres. El concert va acabar amb la peça cantada a duo pels dos cantants i que dóna nom a l’espectacle, México Lindo y Querido, i com a bis, Cielito Lindo.

Amb les entrades exhaurides des de feia setmanes i una cua inacabable de gent esperant entrar per ocupar la seua butaca a les portes del Palau Comtal, el concert va ser un esdeveniment quasi sense precedents en la localitat de Cocentaina.

Al concert, la presentació va córrer a càrrec del propis cantants, sempre comptant amb la complicitat entre ells i també en el públic, aquest últim molt partícip al concert portant el ritme amb les palmes, cantant i fins i tot soltant algun crit mexicà que altre per animar la festa.

En definitiva un concert inoblidable tant per als protagonistes com per al públic assistent que va gaudir d’un viatge a Mèxic sense moure’s de la cadira i en un entorn incomparable. El bon treball de la banda, la qualitat dels mariachis i dels cantants Felipe Garpe i Nuria Fergó i la complicitat del públic van fer que el concert México Lindo Sinfónico a Cocentaina fora un espectacle en majúscules i una experiència increïble.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías