Search
Close this search box.

III Concurs de Xarangues de Borriol 2018 organitzat per la Lira Borriolenca

La Unió Musical Lira Borriolenca presenta el III Concurs de Xarangues a Borriol (Castelló) amb la finalitat, un any més, de fomentar la música de xaranga per les comarques de Castelló. El concurs tindrà lloc el 21 d’agost a la Plaça de la Font a partir de les 16:30 hores.

Participants

Podran participar-hi totes les xarangues que ho desitgen amb un mínim de 7 components i un màxim de 15. Cap músic podrà participar en més d’una agrupació. El màxim de xarangues participants en el concurs serà de 5. En cas d’excés, les xarangues es seleccionaran per ordre d’inscripció.

Actuació

El concurs consistirà en la desfilada pels carrers del poble de les xarangues acompanyades de colles locals. A continuació, les xarangues es reuniran a l’Avinguda Saragossa per interpretar temes lliures a mode de batalla musical amb un temps màxim de 5 minuts. L’ordre d’actuació es sortejarà abans de començar. Per finalitzar, en un escenari interpretaran un tema lliure i una obra obligada, que serà Viva la juerga. Es podrà interpretar de manera lliure l’obra obligada. Les partitures s’enviaran per correu electrònic una vegada feta la inscripció.

L’actuació d’interpretació lliure de l’escenari serà d’un mínim de 10 minuts i d’un màxim de 15. L’agrupació que supere aquest temps serà penalitzada amb 10 punts cada 30 segons excedits. Després de l’actuació de les xarangues, el jurat es reunirà per proclamar els premis.

Premis

Els premis a repartir seran:

– 1r premi: 1200€ + xec regal Permúsic
– 2n premi: 600€ + xec regal Permúsic
– 3r premi: 300€ + xec regal Permúsic
– 4t i 5é premi: un pernil + xec regal Permúsic

Jurat i sistema de puntuació

El jurat estarà format per membres relacionats amb el món de la música i per autoritats municipals. El sistema de puntuació que s’utilitzarà serà el següent:

– Dificultat d’arranjament: de 0 a 10 punts.
– Animació i interacció amb el públic: de 0 a 10 punts.
– Qualitat sonora: de 0 a 10 punts.
– Interpretació de l’obra obligada: de 0 a 10 punts.
– Interpretació del tema lliure: de 0 a 10 punts.

Inscripcions

El termini d’inscripció al concurs estarà obert des de la publicació de les bases fins al dimarts 31 de juliol de 2018. La inscripció haurà de realitzar-se al correu electrònic liraborriolenca@yahoo.com. Al correu haurà d’aparèixer el nom de la xaranga, el nombre de participants i la procedència de la formació, a més d’un telèfon i un correu electrònic de contacte. També s’inclourà informació de la xaranga, com per exemple un breu currículum.

Tot seguit, l’organització facilitarà un compte bancari on dipositar una fiança de 50€. Fins que no es realitze el pagament, la xaranga no quedarà oficialment com a inscrita. La quantitat es tornarà a les xarangues en acabar el concurs.

Les xarangues també podran recuperar la quota de fiança si comuniquen la renúncia de participació dues setmanes abans de la data final d’inscripció a tot tardar.

Especificacions adicionals

La inscripció en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret a canviar, modificar, anul·lar i rectificar tots aquells punts que siguen necessaris per millorar aquestes bases; si es dóna el cas s’avisarà amb un mínim de temps.

Telèfon de contacte: 608 45 53 54 (Marc)

Documentació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías