Search
Close this search box.

L’Ateneu Musical de Cocentaina enceta les activitats en honor a la patrona Santa Cecília

Com tots els anys i una vegada passada la Fira, la Societat Ateneu Musical de Cocentaina es disposa a celebrar els actes en Honor a Santa Cecília, Patrona de la Música. Aquests actes, de caràcter esportiu, lúdic social i evidentment musical, començaran aquest diumenge dia 11 de novembre amb una novetat respecte els darrers anys: es farà una excursió, la I Pujada al Castell “Santa Cecília” i tot seguit esmorzar de germanor entre els participants i acompanyants músics, socis i amics. El mateix diumenge a les 18 h. i a l’antiga biblioteca al Palau Comtal, oferirem un Concert de Cambra a càrrec del Grup de Metalls de l’Ateneu.

El proper diumenge dia 18, i després de la Missa en honor a Santa Cecília que es celebrarà a l’església de Santa Maria a les 9:30 h., i que enguany comptarà amb la participació del Grup de Clarinets de l’Ateneu, tindrà lloc la tradicional Arreplegada dels nous músics que entren a la Banda, un dels actes més emotius d’aquesta celebració. Igualment i a les 18 h. a l’antiga biblioteca de Palau, en aquesta ocasió seran el Grup de Clarinets i el Grup de Saxos els que oferiran un Concert de Cambra.

I finalment les activitats culminaran el dissabte 24 de novembre amb el Concert a càrrec de la Banda Jove i de la Banda de l’Ateneu. Serà al Teular a les 19 h. i en acabar celebrarem el també tradicional i esperat Sopar de Germanor.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías