Search
Close this search box.

Disponible “Princesas desconocidas”, guanyadora del III Concurs de Composició de la província d’Alacant per a Banda de Música amb finalitats pedagògiques

Ja es troba disponible per a descarrega l’obra premiada en la III edició del Concurs de Composició de la província d’Alacant per a Banda de Música amb finalitats pedagògiques, Princesas desconocidas de José Luis González Sanchis, professor de percussió de l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE, i Premi Euterpe de la Música de la FSMCV.

Aquest concurs està organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la Diputació d’Alacant.

La peça va estar seleccionada com a guanyadora d’entre les 6 propostes presentades en la III edició del concurs i fou premiada amb 4.000 euros.

Aquesta obra ja està disponible per a totes les Societats Musicals federades en la plataforma de gestió, concretament en l’apartat de “Descàrregues”.

Sobre José Luis González

José Luis González és nascut a Rafelguaraf (València) i començà la seua relació amb el món de la música molt prompte de la mà dels seus pares, que des de que era menut el portaven a veure els assajos de la banda. Posteriorment començà la seua formació en l’Escola de Música de la Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf. Estudià als conservatoris Mestre Vert de Carcaixent i Óscar Esplà d’Alacant, on acabà els estudis superior de percussió amb Matrícula d’Honor, Premi Extraordinari final de carrera i Premi Euterpe de la música. A més, va culminar la seua formació acadèmica en el centre de percussió Madrid Okho.

En novembre de 2007 entrà a formar part de l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE com a professor titular de percussió. En abril de 2013 s’estrenà la versió per a banda del Concert per a marimba de Ramón García Soler sota la direcció de José R. Pascual Vilaplana i l’Orquestra de vent Filarmonía.

Madrid Okho dúo va oferir-li la possibilitat d’investigar i aprofundir amb la percussió defensant projectes com el voluntariat amb “Saniclown”, “Modernidad, método i mente”, “Música no escrita: el poder de la improvisación”, “Talkingdrum”, “España nuestra música”, La era de los Materiales (interpretada amb l’ORTVE), i “Origen”.

Actualment, José Luis González compagina la seua tasca interpretativa amb la pedagògica impartint classes en l’acadèmia Madrid Okho Centro de Percusión i participant en diferents cursos de formació i especialització de futurs músics.

Concurs organitzat per la Diputació d’Alacant.

logo diputacion alicante 2018

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías