Search
Close this search box.

L’Ateneu Musical de Cocentaina posa fi als actes en honor a la patrona amb el gran concert de Santa Cecília

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 24 de novembre de 2018 a les 19.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Aquest concert final culminarà una gran quantitat d’actes realitzats durant aquest mes de novembre.

El passat diumenge 11 començaven els actes, en aquest cas de caràcter esportiu i social amb la I Pujada al Castell i ja per la vesprada amb un Concert de Cambra realitzat pel Grup de Metalls de la Banda. Aquest diumenge 18 es va realitzar la tradicional Arreplegada de Nous Músics, on dos nous membres entraren a formar part de la Banda; un acte molt emotiu per a tots els presents. Per la vesprada també hi va haver Concert de Cambra en aquesta ocasió a càrrec del Grups de Clarinets i Saxos de la Banda. I per a concloure les celebracions aquest dissabte 24 tindrà lloc el Concert de la Banda Jove i de la Banda l’Ateneu Musical, així com el tradicional Sopar de Germanor al restaurant l’Escaleta.

El programa constarà de dues parts: en un primer lloc, a la primera meitat del concert, la Banda Jove de l’Ateneu interpretarà el pasdoble Luis Sáez de José Insa. Continuaran amb Oblivion d’Ástor Piazzolla on actuarà com a solista la clarinetista Júlia Faus. Tenoromantic del compositor Koos Mark serà la següent obra a interpretar, amb altre jove solista al saxo tenor: Andreu Barceló. I per a finalitzar la primera part, interpretaran l’obra A Medieval Suite d’André Waignein. La Banda Jove actuarà baix la batuta de Joan Soler.

Abans de començar la segona part on actuarà l’Ateneu Musical, els nous membres de la banda rebran un xicotet reconeixement i s’incorporaran a la mateixa per a interpretar junt amb la resta de músics un programa d’alt nivell. Enguany la Banda farà un xicotet homenatge musical a la figura del compositor i director Leonard Bernstein. En primer lloc interpretaran l’obertura Slava!, del compositor Leonard Bernstein, a continuació l’obra Divertimento d’Oliver Waespi, per acabar amb altra obra de Leonard Bernstein Three Dance Episodes from On the Town. La banda actuarà sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.

De segur serà un gran espectacle musical que posarà fi a unes setmanes amb una gran quantitat d’actes i on els músics de la societat s’han empleat a fons per a què els socis i simpatitzants de la Societat gaudisquen de la música.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías