Search
Close this search box.

La Banda Primitiva organitza la I Setmana Clarinera

El Clarín vol celebrar, d’una manera molt especial el 67é aniversari de la inauguració del Teatre-Sala de Concerts. I, per això, la societat organitza la I Setmana Clarinera; una programació social i cultural que, entre el 9 i el 15 de setembre, ompliran el Clarín d’actes i bon ambient.

Tota esta programació culminarà amb l’acte d’entrega de la primera edició de les Distincions Pare Antoni, que s’entregaran durant el Concert Extraordinari de la Banda Primitiva del pròxim dissabte 15 de setembre, a les 22.30 hores.

Hem creat esta I Setmana Clarinera amb la intenció d’impulsar l’aniversari del teatre” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “Fins ara, en especial des de que no hem tingut Clarinera Major, la celebració es limitava al concert. És la festa més important de la societat i volem que no siga un concert més. Amb la programació de la Setmana Clarinera, aprofitarem per crear ambient social, que sempre és positiu per a la societat”.

La I Setmana Clarinera s’inaugurarà el diumenge 9 setembre amb un concert de música de cambra. Durant la resta de dies, fins al 15 de setembre, hi haurà lloc per a tornejos de parxís i cartes, cinefòrums, sessions de cant, sopars i festes.

La programació per a la I Setmana Clarinera és la següent:

Diumenge 9 de setembre.

18.30 hores. Inauguració de la I Setmana Clarinera, a la Sala Malato, amb un concert de cambra a càrrec del quintet Vent-a-cinc, format per músics de la nostra banda.

Dilluns 10 i dimarts 11 de setembre.

Des de les 16 hores, tornejos de truc, manilla i parxís. Els guanyadors dels tornejos de cartes guanyaran un sopar per a dos persones i els del parxís un parell de rellotges digitals.

Dimecres 12 de setembre.

A les 18 hores. Sessió de cine infantil amb la projecció de la pel·lícula Coco a la Sala Malato. Podrà adquirir les llepolies a la porta d’entrada.

A les 21.30 hores. Sessió de Cinefòrum amb la pel·lícula Whiplash a la Sala Malato.

Dijous 13 de setembre.

A les 21.30 hores, en el Hall, exhibició de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria.

A les 22.00 hores. Sessió de micro obert. Tots aquells que vulguen atrevir-se a cantar poden apuntar-se al correu comunicaciones@bandaprimitiva.es o al servei de WhatsApp del Clarín, al telèfon 610 17 65 96.

Divendres 14 de setembre.

A les 20.00 hores. Obrirem les portes del teatre per gaudir de l’assaig general de la nostra Banda Primitiva.

22.00 hores. Sopar de germanor al carrer del Clarín. Tots aquells que vulguen vindre a sopar, podran adquirir el tiquet del sopar a la secretaria de la societat, a partir del pròxim dia 3 de setembre.

Dissabte 15 de setembre.

A les 21.15 hores. Cercavila i ofrena floral al Pare Antoni. Els distingits amb les Distincions Pare Antoni i la resta d’autoritats visitaran la imatge del fundador de la nostra societat, acompanyats per la Banda Primitiva.

A les 22.15 hores. Concert extraordinari de celebració del 67 aniversari del Teatre-Sala de Concerts. Durant l’acte, es farà entrega de la primera edició de les Distincions Pare Antoni.

En finalitzar l’acte, la festa continuarà amb una discomòbil al bar de la nostra societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías