Search
Close this search box.

La Banda de la SEM Santa Cecília de L’Olleria guanya el primer premi amb menció d’honor al Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d’Ouro (Portugal)

La banda SEM Santa Cecília de l’Olleria va participar el dia 2 de desembre al 4t Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d’Ouro (Santa Maria da Feira, Portugal).

Un total de 115 persones (85 músics i 30 acompanyants) van arribar el divendres 1 de desembre a la localitat portuguesa de Santa Maria da Feira per a mostrar el treball dut a terme l’últim any i dur el nom de la música valenciana més enllà de les nostres fronteres.

Participaven un total de huit bandes en la 2a secció d’aquest certamen, i d’entre les quals la SEM Santa Cecília va quedar en PRIMER LLOC, amb la interpretació de Of Castles and Legends de Thomas Doss (obra obligada) i Spartacus de Jan van der Roost (obra lliure).

De la mà del mestre Ramon Garcia i Soler, van aconseguir 366’5 punts, d’un màxim de 400, per la qual cosa la formació està molt satisfeta del seu resultat, el qual celebraran el proper cap de setmana amb una cercavila, focs artificials i un dinar en el poble de l’Olleria.

La SEM Santa Cecília prepara a partir d’ara el Concurs de Música Festera Francesc Cerdà, que tindrà lloc al Cine Goya de la localitat el 24 de febrer així com el tradicional Concert Liberto Benet que tindrà lloc el mes de juliol.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías