Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Patraix ofereix diumenge un concert al Mercat de Colon

La campanya “Música al carrer” que organitza la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València continúa el pròxim diumenge 10 de desembre a les 12h amb un concert de la banda de l’Agrupació Musical Patraix al Mercat de Colón de València.

Baix la direcció de Juan Antonio Pérez Pardo la banda interpretarà en primer lloc Concert Prelude de Ph. Sparke i a continuació Bonaparte d’Otto Schwartz. El programa continuarà amb el pasdoble Las Arenas de Manuel Morales, Ciudad sorpresa de Ferrer Ferran i El triángulo de las Bermudas de J. A. Pina. El concert conclourà amb l’Himne regional del mestre José Serrano.

El cicle “Música al carrer”  es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colon.

Documentació

Notes al programa [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías