Search
Close this search box.

Borja Martínez Alegre, vencedor del Concurs de les II Trobades de Direcció de la Banda Municipal de Bilbao

Borja Martínez Alegre s’ha proclamat guanyador del Concurs de Direcció organitzat per Bilbao Musika en les II Trobades de Direcció de la Banda Municipal de Bilbao. A més del director titular José R. Pascual-Vilaplana, la trobada ha comptat enguany amb la participació del director i compositor belga Jan Van der Roost. Van ser, no obstant açò, els professors de la banda els qui van seleccionar al guanyador entre els 10 participants en el concurs.

El concert de clausura de les Trobades va tindre lloc el divendres 13 d’abril en el Conservatori J. Crisóstomo d’Arriaga. En el mateix van dirigir els 10 alumnes actius del Curs.

Com a premi, Martínez Alegre serà el director convidat de la Banda Municipal de Bilbao en el concert del pròxim 28 de setembre que oferirà en Azkuna Zentroa.

Borja Martínez Alegre és natural de Setaigües. En l’actualitat és director de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical Santa Cecília de Requena i de les Bandes Simfònica i Juvenil de la Societat Musical La Pau de Setaigües.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías