Search
Close this search box.

El Botifarra, Carmen París i Krisha es fusionaran amb la música de la Banda Primitiva en un concert únic

Les melodies i harmonies de la Banda Primitiva de Llíria s’uniran a les veus de Pep Gimeno “El Botifarra”, Carmen París i Krisha en una fusió d’estils irrepetible. Serà el pròxim divendres 28 de setembre, en el Concert de la Baixà, un espectacle únic i extraordinari que la Regidoria de Festes ha reservat per a la vespra del dia de la festivitat de Sant Miquel.

A partir de les 23 hores, començarà este mestissatge perfecte entre la música clàssica de la Banda Primitiva, l’aposta per la recuperació de la musica folklòrica tradicional valenciana de Pep Gimeno “El Botifarra”; la fusió de la música aragonesa amb estils com el jazz o el blues, que són la senya d’identitat de Carmen París; i la música pop actual de Krisha. Al llarg del concert, els artistes interpretaran cançons en solitari, però també hi haurà duets especials preparats per a l’ocasió i una actuació conjunta, que farà més patent esta amalgama d’estils única.

Els tres artistes atresoren una àmplia carrera en el món de la música. Pep Gimeno “El Botifarra” és un icònic cantador de música tradicional valenciana, que ha enregistrat huit discos d’estudi i ha realitzat infinitat de col·laboracions amb altres artistes. Des de fa més de 30 anys, ha realitzat una important tasca de recopilació de cançons de la tradició oral de la nostra terra.

Carmen París, per la seua banda, ha editat quatre discos d’estudi amb una premissa clara: revisar el folklore aragonès des d’un punt de vista universal i contemporani. En les seues composicions barreja la tradició manya amb altres estils com el jazz, el blues, la ranxera o la havanera.

Per últim, la cantant pop Krisha ha llançat, des de l’any 2012, diversos senzills al mercat de la mà de la discogràfica de Juan Magan, que han aconseguit copar les ràdios de tot el país. Sabes bien va convertir-se en una de la cançons que més van sonar durant l’estiu de l’any 2016.

El Concert de la Baixà repetix este format, que vincula a les dos bandes de la localitat amb artistes de pop, rock i altres estils, per quart any consecutiu. L’any 2015, la Unió Musical va compartir escenari amb Celtas Cortos. El 2016, Pep Gimeno “El Botifarra” es va unir a la música de la Banda Primitiva. I el passat any, els músics de la Unió es van convertir en artistes de rock, acompanyant a la banda rock metal dels 80 Barón Rojo.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías