Search
Close this search box.

El compositor Óscar Navarro estrena a Los Angeles (EUA) el seu “III Concierto para clarinete”

La Downey Symphony Orchestra, sota la direcció de la seua directora, Sharon Lavery, i el clarinetista David Van Maele, seran els encarregats d’estrenar en EUA, el III Concierto para clarinete del compositor Óscar Navarro.

Aquest nou treball va ser estrenat mundialment el passat mes de juliol 2018 per l’Oscar Navarro Symphony Orchestra en els concerts d’estiu titulats “La Gran gala de verano”. Aquesta Orquestra, creada pel propi compositor, va ser l’encarregada d’estrenar aquest nou concert junt al solista David Van Maele (Bèlgica). Una estrena molt esperada pel món del clarinet després de l’èxit del passat II Concerto, obra estrenada pel clarinetista José Franch Ballester, que ja és quasi obligada en el repertori clarinetístic actual havent sonat amb grans orquestres com The Cleveland Orchestra, Princeton Symphony, Lousville Symphony Orchestra, Moscow Philarmonic, Orquestra Simfònica del principat d’Astúries, i un llarg etcètera.

El solista i el compositor viatjaran a Downey per treballar en els assajos d’aquesta nova estrena que tindrà lloc el dia 20 d’octubre en el Downey Civic Theater (Downey, CA) a les 19:15 hores.

A més, en el programa s’interpretarà Downey Overture, l’obertura que Navarro va dedicar a l’Orquestra i la seua directora el passat 2012 i per la qual se li va atorgar el “Certificate of Recognition” de la Ciutat de Downey.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías