Search
Close this search box.

El compositor valencià Xavier Zamorano escriu la marxa del Centenari del València CF

Després de la seua col·laboració l’any passat amb el club escrivint el pasdoble commemoratiu del utiller Serreta, el compositor moncadense Xavier Zamorano torna a col·laborar amb el València CF en aquesta ocasió tan especial com és el centenari de l’equip de futbol.

Street Party, que així es diu la marxa, pretén ser una celebració d’un hit, ja que el centenari no només es viu de portes cap a dins, sinó també al carrer, on tants aficionats han festejat els èxits del club. És una peça que pretén també rendir un xicotet homenatge a tots els aficionats.

L’estrena de la peça tindrà lloc el proper diumenge dia 24 a les 18:00 a Mestalla durant el Partit de les Llegendes celebrant els 100 anys del València CF i serà dirigida per Bernardo Adam.

Les partitures estan disponibles a través del web del compositor per a tot aquell que vulga també ser partícip d’aquest any valencianista: http://xavierzamorano.com/

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías