Search
Close this search box.

S’obre la convocatòria per a participar a la cinquena edició del Benimaclet conFusión, esdeveminent de lliure expressió artística

Des del 5 de maig fins al 20 de juny, Benimaclet conFusión, esdeveniment participatiu que tracta de promoure la lliure expressió i l’apropament directe entre públic i artistes, obre la convocatòria per participar a la seua Véna edició, que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre de 2018, en horari d’11h a 23h, al barri de Benimaclet de València.

A les quatre edicions anteriors, l’event ha tingut grans resultats i un impacte sociocultural molt important. Sota el lema “No importa el que qualsevol vullga o sàpiga fer, sinó què ho compartisca i ho expresse lliurement”, està obert a totes les persones que vulguen compartir les seues idees i les seues creacions. Al mateix temps, convida a participar a totes aquelles persones que vullguen compartir un espai privat per allotjar o organitzar activitats: una casa, una terrassa, un balcó, un taller, etc. És a dir, qualsevol espai és benvingut per acollir art i cultura.

Durant dos dies, els carrers i els espais participants del centre històric de Benimaclet i els voltants, es transformen en un punt de trobada on el públic tindrà la possibilitat de gaudir del programa de forma lliure i gratuïta. El barri es convertix en un espai integrador i un gran laboratori de creació interdisciplinari i d’intercanvi d’experiències.

Benimaclet conFusión no té cap finalitat de lucre i tampoc té cap patrocinador comercial. Tot el treball que es realitza es basa en compartir. Totes les persones que formem part de l’organització som voluntàries i assumim uns principis que són la base que mou totes les nostres accions. Tots i totes les artistes, i tots els espais accepten respectar els mateixos principis.

Per a que tot això siga una realitat, Benimaclet conFusión obre la convocatòria de la seua Vª edició amb la finalitat de què, tant artistes com espais, puguen presentar les seues propostes.

Persones i espais que desitjen participar activament a l’event, hauran de registrar-se per mitjà de la convocatòria, des del 5 de maig fins al 20 de juny. La convocatòria es gestiona a través de la plataforma orfheo (www.orfheo.org/event/confusion2018), enllaç també disponible a la web del conFusión(http://beniconfusionfest.es).

Documentació

Descarrega el reglament. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías