Search
Close this search box.

Convocats els concursos “Villa de Cox” 2018

L’Excel·lentíssim Ajuntament de Cox ha obert la convocatòria del XXVé Concurs d’Interpretació Musical i el XIé de Música de Càmera “Villa de Cox”, que formaran part del “Febrero musical” que tindrà lloc en 2018. La convocatòria está oberta per a músics i agrupacions de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia nascuts a partir de l’1 de gener de 1988.

L’organització seleccionarà, d’entre totes les sol·licituds rebudes, un màxim de huit grups. La selecció estarà basada en el currículum del grup i en els mèrits aportats. La data límit per la presentació de sol·licituds serà el divendres 9 de febrer de 2018.

Per a la categoria de música de cambra, el primer premi té una dotació d’1.500 €, trofeu i diploma acreditatiu; el segon està dotat amb 800 €, trofeu i diploma acreditatiu. En el cas de la categoria de solistes, el primer premi serà de 1.200€ i el segon premi de 500€.

El concurs tindrà lloc el diumenge dia 25 de febrer de 2018 a les 18.00 hores en l’Auditori de Cox; el veredicte del jurat es coneixerà al finalitzar. El lliurament de guardons tindrà lloc en l’acte de clausura en l’Auditori de Cox el 4 de març de 2018 a les 18.00 hores.

Descarrega ací els documents necessaris:

Bases del XI Concurs de Música de Càmera “Villa de Cox”
Bases del XXV Concurs d’Interpretació “Villa de Cox”
Formulari d’inscripció

Cal remetre les sol·licituds a:

XI Concurso de Música de Cámara “Villa de Cox” o
XXV Concurso de Interpretacíón “Villa de Cox” (segons corresponga)

Concejalía de Cultura. Excelentísimo Ayuntamiento de Cox
Plaza Glorieta, 1
03350 Cox (Alicante)

 

Per tal de resoldre qualsevol dubte sobre el concurs, contacteu amb l’organització a través del correu electrònic: febreromusicalcox@gmail.com.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías