Search
Close this search box.

Convocats el XXVI Concurs Nacional d’Interpretació Musical “Villa de Cox” i el XII Concurs Nacional de Música de Cambra “Villa de Cox”

L’Excel·lentíssim Ajuntament de Cox obri la convocatòria del XXVI Concurs d’Interpretació Musical i el XII Concurs de Música de Cambra “Villa de Cox”, que formaran part del “Febrero musical” que tindrà lloc en 2019. La convocatòria está oberta per a músics espanyols o amb residència legal a Espanya i nascuts a partir de l’1 de gener de 1989.

La data límit per la presentació de sol·licituds serà el divendres 25 de gener de 2019 en ambdós casos.

Per a la categoria de música de cambra, el primer premi té una dotació d’2.000 € i el segon està dotat amb 1.000 €; també es contempla un Premi especial a la millor interpretació de música espanyola amb una dotació de 300€. En el cas de la categoria d’interpretació, el primer premi serà de 1.500€ i el segon premi de 1.000€. A més es premiarà amb un guardó especial al millor intèrpret de música espanyola amb una dotació de 300€. En tots els casos els guanyadors rebran un diploma acreditatiu del premi obtingut.

El concurs d’intèrprets tindrà lloc el dissabte 16 de febrer de 2019 a les 18:00 hores en l’Auditori de Cox, mentre que el concurs de música de cambra es celebrarà a la mateixa localització el diumenge 17 de febrer de 2019 a les 18:00 hores; el resultat es farà públic després de finalitzar les actuacions i deliberacions per part del jurat i es compartirà el mateix dia a la pàgina de Facebook de “Febrero musical“. El lliurament de guardons tindrà lloc en fer-se públic el resultat final.

Per tal de resoldre qualsevol dubte sobre el concurs, contacteu amb l’organització a través del correu electrònic: febreromusicalcox@gmail.com.

Inscripció

Per tal de realitzar la inscripció cal seguir els següents enllaços segons el concurs al que es vulga aplicar:

Formulari d’inscripció per al XXVI Concurs Nacional d’Interpretació Musical “Villa de Cox”
Formulari d’inscripció per al XII Concurs Nacional de Música de Cambra “Villa de Cox”

Documentació

Descarrega les bases del XXVI Concurs Nacional d’Interpretació Musical “Villa de Cox”. [PDF]
Descarrega les bases del XII Concurs Nacional de Música de Cambra “Villa de Cox”. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías