Search
Close this search box.

Eduardo Nogueroles, guardonat en la International Tuba and Euphonium Conference

El tubista, director i compositor valencià Eduardo Nogueroles, ha sigut guardonat en la International Tuba and Euphonium Conference celebrada en Iowa (els EUA) amb el premi Harvey Phillips a la millor composició de Música de Cambra per la seua peça Canela fina per a bombardí, tuba i percussió. L’obra va ser estrenada al Palau de la Música de València en el concert de presentació del Festival AETYB València 2016 i interpretada en aquella ocasió pels solistes Juan José Munera, Sergio Finca i Xabier Eguillor. Als premis Harvey Phillips de composició, també estava nominat com a finalista el també valencià Ángel García en la categoria de Tuba Solista per la peça Concierto para Tuba and Wind Ensemble.

En la Conferència organitzada per la International Tuba and Euphonium Association, que reuneix cada dos anys a professionals de tot el món, Eduardo Nogueroles ha pogut, a més d’assistir a la cerimònia de lliurament dels citats premis, escoltar el seu doble concert per a bombardí tuba i orquestra The World of Dreams interpretat per l’Orquestra de Iowa i el Symbiosis Duo, participar com a membre del Jurat en el Concurs de Joves Artistes i oferir un recital de Tuba interpretant la seua pròpies composicions acompanyat de diversos col·laboradors.

La representació espanyola en la Conferència de Iowa es completava amb David Quilez i Pablo Fernández, que va actuar com Jurat en el Concurs de Música Electrònica i va interpretar un recital de cançons romàntiques. Eduardo Nogueroles, David Quilez i Pablo Fernández formen part de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías