Search
Close this search box.

Programa de beques de Joves Músics Assistents a Direcció d’Orquestra de l’Acadèmia ADDA·SIMFÒNICA

El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant anuncia la convocatòria d’una beca dins del programa de beques de joves músics assistents a Direcció d’Orquestra de l’Acadèmia ADDA·SIMFÒNICA.

La present convocatòria està dirigida a joves directors per a la Temporada 2019-20. El propòsit d’aquesta beca és que la persona seleccionada tinga l’oportunitat d’aprendre, crear connexions, dirigir assajos complets o seccionals, dirigir bandes internes, concerts d’escolars, concerts socials, ajudar amb partitures, substituir a un director, assistir en l’arxiu, assistir en tot moment al Director Artístic i Titular així com als solistes i directors convidats, en els concerts que realitze ADDA·SIMFÒNICA durant la temporada 2019-2020, així com altres responsabilitats relacionades amb l’Orquestra que li assigne la Direcció Artística.

Els aspirants hauran de tindre nacionalitat espanyola o ser resident legal a Espanya, tindre entre 18 i 30 anys, estar en possessió del Títol Superior de Música (qualsevol especialitat), i no estar contractat/a com a plantilla estable en una formació simfònica professional.

Els qui desitgen prendre part en aquest programa, ho sol·licitaran a través del correu electrònic academia.adda@diputacionalicante.es mitjançant sol·licitud segons model que s’acompanya com a annex I.

El termini per a la presentació de sol·licituds començarà el 18 de juny i finalitzarà el 5 de juliol de 2019 a les 15:00h.

Consulte les bases completes al final d’aquesta notícia.

Documentació

Descàrrega l’anunci de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías