Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada actuarà conjuntament amb “The Urban Folk Quartet” en el FESMON 2018

La Unió Musical de Moncada actuarà enguany en el FESMON 2018, festival de música organitzat per l’Ajuntament de Montcada. La proposta musical per al mateix consisteix en un projecte nou i diferent a la música de banda que fan habitualment. Han aconseguit portar per primera vegada a la Comunitat Valenciana a un grup de música folk anglesa que porta treballant molts anys oferint concerts, i fent tallers de música folk amb músics de totes les edats i nivells bàsics de coneixements musicals, The Urban Folk Quartet.

El dijous dia 12 de juliol The Urban Folk Quartet inaugurarà el FESMON amb un concert en solitari a les 20 h. en el Mercat Vell, amb un espectacle de música folk.

Després durant 3 dias treballaran amb els músics de la Unió Musical de Moncada per a preparar un concert conjunt d’ambdues agrupacions tocant música folk anglesa, que se celebrarà el dissabte dia 14 de juliol de 2018 a les 22:30 en el Mercat Vell. En el mateix a més participaran al final del concert tots els alumnes/as participants en un taller dirigit per UFQ, obert a tots els públics que es desenvoluparà el dissabte d’11 a 14 h. i de 18 a 20 h. en el Mercat Vell.

Més informació

Vídeo promocional The Urban Folk Quartet
Web The Urban Folk Quartet
Vídeo Conservatori Joe Broughton’s Folk Ensemble interpreta “Sleepy Maggie”

Compartir:

Últimas noticias

Categorías