Search
Close this search box.

Cap de setmana musical amb la banda de educands i els grups musicals de la Unió Musical de Sax

La banda de educands de la Societat Unió Musical i Artística de Sax, dirigida per José Ramón Carballo, oferirà aquest dissabte, 30 de juny, a les 20.30 h. en la Plaça de la Constitució de Sax un concert fi de curs. Amb aquesta activitat es posa un bonic final a les classes que s’ofereixen en l’escola de la banda des del mes de setembre. A més, és una excel·lent oportunitat per a les joves promeses de tocar en grup i demostrar tot el que han après.

WhatsApp Image 2018 06 25 at 15.38.20

L’endemà, diumenge 1 de juliol, serà el torn dels Grups Musicals de la Societat. Serà a les 20.30 h., però en el Centre d’Estudis i Arxiu Històric Municipal Alberto Sols (CEAHM). Allí es podrà gaudir de música diferent, interpretada en grups instrumentals per diferents membres de la banda. Ensembles de clarinets, conjunt de metalls, de corda i fins i tot de percussió que aconseguiran que els assistents puguen apreciar els matisos de cada instrument.

WhatsApp Image 2018 06 25 at 15.38.20 1

Els dos concerts són amb entrada lliure.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías