Search
Close this search box.

La FSMCV, Premi Portada d’agost del diari Levante-EMV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que enguany celebra el 50é aniversari de la seua fundació, ha estat reconeguda amb el Premi Portada del mes del diari Levante-EMV (agost 2018).

El diari valencià ha decidit atorgar este reconeixement per “la gran labor cultural i artística que realitza la FSMCV, però també els músics, les bandes, les orquestres i els grups de càmera en les festes, festivals i esdeveniments culturals que es desenvolupen durant aquest mes en tota la Comunitat Valenciana […] A més, una de les formacions més destacades de la Federació de Societats Musicals, la Banda Simfònica de les Dones, ha protagonitzat a l’agost dos inoblidables concerts“.

El president de la Federació, Pedro Rodríguez, va arreplegar el guardó de Levante-EMV el passat dilluns 5 de novembre destacant “la gran penetració social d’un moviment cultural i artístic únic en el món“. L’acte va comptar amb la presència del director general de Relacions Institucionals dels mitjans de Grup EPI a València, Julio Monreal, i de la cap de márqueting del periòdic, Lucía Delgado. També acudiren en representació de la FSMCV: Lourdes Chilet, responsable de gestió cultural i comunicació; Carla Gomis, gestora econòmica i jurídica; Patricia Berzosa, periodista de l’àrea de comunicació; i Omar Cervera, Roberto Campos, Laura Carbonell i Marina Ruiz, gestors culturals.

Rodríguez va agrair “profundament” el reconeixement “perquè ve d’un mitjà de comunicació com el vostre, amb una funció essencial d’exercir de vigilants i notaris de l’actualitat“. “Aquestos 50 anys d’història de la nostra entitat són importantíssims i un cas d’èxit sense igual en aquest moviment associatiu, artístic, cultural i social únic en el món“.

Lydia del Canto, directora del diari, va subratllar que les societats musicals “són les vertaderes vertebradores de la Comunitat Valenciana, ja que no hi ha res més valencià que les bandes, amb permís de l’esmorzaret“.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías